Surprises maken

Ook dit jaar moest er voor klasgenootjes een Sinterklaas surprise gemaakt worden. In overleg met mamma hadden wij beiden iets leuks uitgekozen om te maken. Mamma deed natuurlijk het meeste werk maar ik hielp haar wel een klein beetje. Keyro deed natuurlijk helemaal niets. Hij kwam alleen maar in paniek uit school dat hij voor vanavond een gedicht en surprise moest hebben. Gelukkig had mamma het allebei al klaar en hoefden we alleen mijn surprise af te maken. Voor mijn klasgenootje Sam maakte ik een stokpaardje met een baal verse stro. De kop was van vilt gemaakt en moest opgevuld worden met watten en de stro moest op het pakje geplakt worden. Twee klusjes die ik wel kon doen en nog leuk vond ook. Aan het einde van de middag waren het bord met sushi en het stokpaardje helemaal klaar. Ik moet zeggen dat mamma zichzelf weer heeft overtroffen dit jaar. Het ziet er echt heel erg leuk uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *