Soleil

Het was lekker weer vandaag en we brachten een dagje door aan het strand van De Haan. We waren deze keer samen gegaan met Tim en Tristan. Het was na aankomst in De Haan even zoeken naar een parkeerplek. Op het strand was het best druk want voor de Belgen was dit de laatste vakantiedag van de zomervakantie. De zee was ver weg dus het strand was breed en we moesten flink lopen om in het water te kunnen. We amuseerden ons wel met z’n allen. Zo maakten we samen met pappa en Tim een groot fort met een gracht er omheen. Daarna was het wachten tot het weer vloed werd en de zee weer op zou komen. Net voordat we weg gingen was het zo ver maar we konden het verdwijnen van het fort net niet helemaal mee maken. We aten zoals altijd lekker een Belgisch frietje bij het frietkot langs de tramlijn in het centrum. De terugweg viel tegen en we kregen te maken met heel wat files en uiteindelijk waren we veel later thuis dan gehoopt. Morgen moeten we gewoon weer naar school maar dit was toch een heerlijk relaxt dagje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *