Afscheid basisschool

Na 8 jaar JF Kennedy basisschool is de tijd gekomen om afscheid te nemen en door te gaan naar het voortgezet onderwijs. Ik heb er totaal geen moeite mee om afscheid te nemen en heb zin om naar een nieuwe school te gaan. Een nieuwe fase met hopelijk wat meer uitdaging. Zoals ieder jaar werd er op de laatste schooldag door alle groepen opgetreden op het grote schoolplein. Het weer was super en het schoolplein stond vol met ouders, opa’s en oma’s. Het optreden van groep 8 op het liedje “Dura” van Daddy Yankee was als allerlaatste.

Er waren nog wat formaliteiten en daarna liepen we per twee door de erehaag die de leerlingen en leerkrachten van de school hadden gemaakt. Pappa, mamma en oma Evelien wachtten me op bij de uitgang. We liepen nog even terug om juffrouw Rosita te bedanken voor het laatste leerjaar. Volgens haar heb ik met VWO-TTO de juiste keuze gemaakt en ga ik er in de toekomst wel komen. We zullen het gaan mee maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *