Slaapfeestje

Mijn laatste kinderfeestje werd een slaapfeestje. Ik had zelf het programma bedacht. Tristan was gisteravond al gekomen omdat zijn vader ergens naar toe moest en hij logeerde dus gezellig twee nachten bij mij.  Mijn andere vrienden (Glenn, Dayno en Jochem) kwamen om 19:00 uur in de avond. Dayno was niet helemaal lekker en zou jammer genoeg niet blijven slapen. We luisterden heel chill naar wat muziek en maakten ons daarna klaar voor het watergevecht.

Vanmiddag hadden Tristan, Ronac, mamma en ik al wat waterballen gemaakt. We vulden de waterpistolen en emmers en begonnen aan het gevecht. Mijn vriendin Quincy en Ronac mochten ook meedoen. We waren in twee teams verdeeld en slopen door de brandgangen en straten. We waren nog maar net bezig toen een meneer boos naar buiten kwam en onze emmers leeg gooide. Hij beschuldigde ons er van dat we zijn ramen hadden nat gemaakt. Hij was heel boos en toen ik hem netjes zei dat we op een openbare straat waren, werd hij nog kwader en wilde hij mijn ouders spreken. Ik nam hem mee naar pappa en mamma en die wisten het uiteindelijk te sussen. Natuurlijk dachten zij ook er het zijne van. Ik vond het een aansteller voor dat kleine beetje water. Wellicht is hij zelf nooit jong geweest en heeft hij geen kinderen of kleinkinderen. We gingen verder en vermeden het huis van de zielenpoot.

We renden en werden allemaal wel getroffen. Sommige waren kletsnat. We kleden ons om en gingen een film kijken. Het werd de horrorfilm “It”, lekker griezelen dus. Nu zouden we weten wie er stalen zenuwen heeft. Tussendoor kwamen pappa en mamma ons voorzien van broodjes hamburger van de barbecue en ijsjes. Tristan schrok zich later een hoedje toen hij de lamp aan deed en deze begon te knipperen. Ik zei hem dat het een geest was en even geloofde hij mij ook.

We hebben er met zijn allen hard om kunnen lachen. Dayno voelde zich beter dan de afgelopen dagen en mocht na overleg met zijn vader toch blijven slapen. De matrassen en luchtbedden werden alvast neergelegd. Na de film was het tijd om te gaan gamen. Pappa en mamma vroegen ons rond 1:00 uur of we wilden gaan slapen maar daar hadden we geen zin in natuurlijk. Om 2:00 uur moesten we alles uitdoen maar slapen deden we nog niet.

Uiteindelijk kregen we rond 3:30 uur de laatste waarschuwing en besloten we om toch maar enkele uurtjes te slapen. De eerste was om 7:30 uur alweer wakker en het duurde niet lang voordat we allemaal wakker waren. We gingen gamen en popcorn eten. Pappa en mamma zorgden om 11:00 uur voor een uitgebreid ontbijt onder andere bestaande uit broodjes, saucijzenbroodjes en gebakken ei met spek. Iedereen werd rond 12:00 uur weer opgehaald door zijn ouders. Het was een leuk en cool feestje vond ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *