Gazelle Esprit

Het heeft wat weken geduurd maar eindelijk kon ik mijn nieuwe fiets gaan ophalen. Mijn oude fiets was al een tijdje te klein. Na de zomervakantie ga ik naar het voortgezet onderwijs en moet ik naar de andere kant van de Maas gaan fietsen. Tijd voor een goede stevige fiets vonden pappa en mamma. Bij fietsenwinkel de Beente hadden we weken geleden een Gazelle Esprit fiets besteld. Pappa en ik gingen na mijn voetbalwedstrijd met de auto naar de fietsenwinkel toe. Mamma was op de fiets gegaan zodat we samen terug konden fietsen. De laatste dingen werden afgehandeld en uitgelegd en toen kon ik op mijn nieuwe fiets naar huis. We fietsten binnen een half uurtje terug van Heugem naar Daalhof. Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets en hij fietst ook nog eens heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *