1 April kikker in je bil…

Het regenachtige weer zorgde ervoor dat we dit paasweekend niet weg gingen maar lekker relaxt thuis bleven. In de ochtend hadden we een heerlijk paasontbijt met versgebakken broodjes, paasstol, jus d’orange, fruit en gekleurde eieren. In de middag hadden pappa en mamma gekleurde eieren verstopt in de tuin en mochten wij ze gaan zoeken. We zochten en we zochten maar konden geen enkel paasei vinden in de tuin.

We keken op de meeste vreemde plekken maar niets, geen enkel ei te vinden! Pappa en mamma stonden maar wat te gniffelen. Toen wij de zoektocht opgaven, riepen ze ineens heel hard: “1 april”! Waren wij er toch goed beetgenomen met deze 1 aprilgrap. Pappa en mamma vertelden dat ze de eieren binnen hadden verstopt en zo gingen wij op zoek.

Nu vonden we gelukkig wel eieren. ’s Middags kwam de familie van Zuijlen voor ons gezamenlijk paasdiner. Mamma had al wat voorwerk gedaan en rond 18:00 uur konden we aan tafel. We hadden vooraf een kip of garnalencocktail als hoofdgerecht hadden we saté van varkenshaas, Italiaanse varkenshaas en rollade. Het hoofdgerecht werd geserveerd met frietjes en verschillende groentes en salades.

Zoals gewoonlijk had mamma weer veel te veel gemaakt. Maar wij vonden dat niet erg want dan kunnen we er morgen gewoon nog een keer van smikkelen. Het dessert werd pas rond 21:00 uur opgediend. We hadden een zelfgemaakt chocolade ei gevuld met ijs, heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *