Collecteren voor Jantje Beton

Voor de woensdagmiddagclub gingen we vandaag collecteren. De collecte is voor het goede doel “Jantje Beton”. De organisatie zet zich samen met kinderen in voor meer en uitdagender speelruimte. Het is belangrijk dat kinderen dagelijks buiten kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder dus daarom zegt Jantje Beton: Stop nooit met spelen! Met de collectebus en voorzien van legitimatie vertrokken wij de wijk in om te collecteren.

We waren maar met vier kinderen helaas. Bij de eerste paar deuren waren we allemaal wat verlegen maar al snel kregen we de smaak te pakken en waren we trots als mensen geld doneerden in onze collectebus. We liepen door de Valeriushof, Flaminiushof Capitoolhof, Appiushof en Cassiushof. Met rinkelende bussen kwamen we na 1 ½ uur collecteren weer terug in ons jeugdcentrum. De stagiaires hadden lekkere muffins gebakken die we mochten versieren en op eten. We hadden deze traktatie zeker verdiend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *