Diamond painting

Toen we vanmorgen wakker werden, bleek dat er afgelopen nacht weer wat sneeuw was gevallen. Pappa was vannacht vertrokken in de richting van Oostenrijk om samen met Oscar te gaan wintersporten maar wij kregen dus ook een beetje sneeuw. De KNVB laste alle jeugd voetbalwedstrijden af dus hadden we de ochtend vrij. We gingen naar buiten om in de sneeuw te spelen.

Onze achterbuurmeisje Quincy kwam ook en samen maken we een berg met sneeuw. Het mondde uit in een sneeuwballen gevecht in het gangetje. ’s Middags ging Keyro naar het verjaardagsfeestje van Glenn. Ze gingen voetballen in de sporthal van Daalhof en hadden daarna een slaapfeestje. Geheel onverwachts kwam Quincy bij ons logeren en dat vond ik wel erg leuk.

We maakten met de strijkkralen een onderzetter voor mijn glas en we begonnen aan een diamond painting. Diamond Painting is een nieuwe hobby binnen het knutselgebied. Je werkt met steentjes die voorzien zijn van een plaklaag en plak deze op een genummerd vel waardoor er een schilderij ontstaat. Het lijkt op schilderen op nummer maar doordat de steentjes geslepen zijn, krijgen deze een glinsterend effect. Het bleek een priegelwerkje te zijn maar ik wist mij er een aantal uren op te concentreren. Het werkt echtverslavend. ’s Avonds keken we een film en mochten we lang opblijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *