Hoera ik ben 8 jaar!

Hiep hiep hoera! 8 jaar ben ik alweer. Ik kreeg twee dozen met mijn favoriete “StarWars” LEGO. Pappa, mamma en Keyro moesten vanmorgen naar de OpenDag van het Porta Mosana College dus bleef ik een uurtje alleen. Opa Leo en Oma Margriet kwamen al vroeg en waren er net toen pappa, mamma en Keyro alweer terug kwamen.

Keyro had weer een van zijn ongeïnteresseerde dagen tot ergernis van pappa en mamma. In de middag kwamen ook Edie en oma Evelien. Geheel onverwachts kwamen ook tante Lucia en mijn grote vriend Ton nog even op bezoek. Ook onze buurman Corné kwam nog. Miranda was voor Tupperware weg en Quincy kwam later op de avond. We aten met zijn allen pittige rode curry en of chili con carne. Voor mijn kinderfeestje moet ik nog even wachten want dat vieren we vanwege overvolle agenda’s pas op 10 maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *