Peugeot 108

Geheel onverwachts kreeg mamma enkele weken geleden een probleem met haar auto. Er was iets mis met de koppeling en het zou veel geld gaan kosten om dit te laten maken. Pappa en mamma maakten de keuze om op zoek te gaan naar een nieuwe auto. Internet werd afgespeurd en er werden wat auto’s gevonden. Mamma had graag een vergelijkbare auto met wat ze nu heeft. Helaas waren de auto prijzen gestegen en lagen deze auto’s niet geheel binnen het budget en de wensen. We waren bij de Renault dealer gaan kijken en hadden een proefrit gemaakt in een Twingo maar pappa en mamma waren niet overtuigd.

Bij autobedrijf Welling maakten we een proefrit in een Peugeot 108 van 1 ½ jaar oud en met weinig kilometers op de teller. Mamma was enthousiast ondanks dat ze moest wennen aan een lichte 3 cilinder motor (ze heeft nu een vier cilinder motor). Na wat twijfel over het prijsverschil tussen vergelijkbare auto’s (tussen zwart en rood zat bijna € 2000,00 verschil!) ging mamma toch voor de rode Peugeot 108 waar we de proefrit in gemaakt hadden.  Vandaag werd de oude rode Peugeot 207 na vele jaren trouwe dienst ingeruild voor de nieuwe rode Peugeot 108. Nu kunnen we af en toe weer met de auto naar school gebracht worden want in de regen op de fiets vinden wij toch niet zo heel fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *