Hengelhoef

Vandaag gingen we een dagje zwemmen in een subtropisch zwembad, mamma was met collega’s van Tupperware naar de huishoudbeurs in Utrecht. Wij mannen besloten er een actieve dag van te maken. Pappa had goedkope kaartjes gekocht voor zwembad Hengelhoef met o.a. een golfslagbad, glijbanen een bubbelbad en een hele stoere wildwaterbaan waar we helaas allebei nog te klein voor waren.

We spetterden er vrolijk op rond, en arme pappa mocht ons overal volgen. Vanaf een afstandje had ik naar de wildwaterbaan gekeken, die leek me toch wel heel sjiek om te doen en ik maakte pappa gek om toch een keertje erin te gaan.

Wat bleek? Ik was nét groot genoeg (1.50m) om erin te mogen. Ik moest wel nog even onder een meetlat staan maar toen mocht ik er toch in. Ronac bleef heel even alleen en kon ons door de wel heel erg wilde waterbaan zien gaan.

We aten nog lekker wat frietjes met een snack en na nog meer spetteren keerden we moe maar voldaan naar huis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *