Schaatsles van opa Leo

Opa Leo en oma Margriet kwamen gezellig in onze kerstvakantie een paar dagen naar Maastricht. Pappa en mamma moesten gewoon werken dus we konden wat leuke dingen met ze gaan doen. We speelden veel potjes “pesten” en vandaag ging opa Leo ons schaatsles geven op de ijsbaan in Geleen.

Opa Leo geeft in zijn vrije tijd veel schaatsles aan kinderen en volwassenen op de schaatsbaan in Rotterdam, Dordrecht en Breda. Ondanks dat opa Leo zijn best deed, bleef het voor ons toch vallen en opstaan. Ik had flinke last van mijn kuitspieren door het zaalvoetbaltoernooi van afgelopen woensdag. Al snel gaf ik de moed op.

Ronac ging nog wel een tijdje door maar na anderhalf uur was hij ook klaar met schaatsen. We hadden een combiticket gekocht en konden de schaatsen inleveren en onze zwembroek aan doen. Opa Leo en oma Margriet bleven aan de kant maar wij genoten van een paar uur waterpret. Het was een gezellige dag met opa en oma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *