Gute ruckfahrt

Vanwege de weersvoorspelling stonden we op tijd op. We hadden de terugreis naar Nederland voor de boeg en er was sneeuwval voorspeld. De meeste bagage hadden we gisteravond al in de auto gezet en we hoefden alleen de laatste dingen nog te pakken. We vertrokken zo rond de klok van 7:30 uur. We waren snel het Zillertal uit en de snelweg op. Bij de grens overgang tussen Oostenrijk en Duitsland was er een klein beetje oponthoud vanwege de grenscontroles die er worden uitgevoerd maar dat viel allemaal reuze mee.

Er viel langere tijd natte sneeuw en toen mamma het stuur overnam, werd de sneeuwval heviger. Ondanks dat konden we toch aardig door blijven rijden. We maakten een paar plaspauzes en een lunchstop bij de Mac Donalds. Uiteindelijk waren we rond de klok van 16:30 uur weer thuis in Maastricht. We hadden Ushi toch wel een beetje gemist en waren blij dat we haar weer lekker konden knuffelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *