Oma Evelien 70 jaar!

Vandaag precies 70 jaar geleden werd onze oma Evelien in Rotterdam geboren. Voor haar kinderen (Lucia en Ralph) een reden om haar eens in het zonnetje te zetten. Edie was betrokken bij de snode plannen en had haar meegenomen voor een brunch bij een restaurant in het centrum van Geleen.

Pappa en tante Lucia waren al vroeg in Geleen om het huis te versieren met ballonnen en vlaggetjes. Rond 13:00 uur waren alle zussen van Oma Evelien. Toen oma Evelien en Edie thuis kwamen, was het één grote verrassing. Oma Evelien had dit totaal niet verwacht. De middag volgden er nog meer verrassingen waar oma Evelien geen weet van had.

Wij kwamen na school ook direct met mamma en Ton naar Geleen. We gaven oma Evelien haar cadeau, de volgende verrassing, een weekendje weg. ’s Avonds gingen we met de kinderen en kleinkinderen eten bij De Biesenhof. Oma Evelien was helemaal overtuigd dat we bij een Chinees of wok restaurant gingen eten maar ook nu zat ze weer helemaal mis.

De Biesenhof aan de voet van de Sweikhuizerberg, is een typische Limburgse Carréhoeve. De hoeve is meer dan 750 jaar oud en heeft een rijke historie. In de hoeve is een brasserie, twee feestzalen, terras, hotellerie en ijssalon gevestigd. We bestelden ons hoofdgerecht en kregen vooraf een aantal kleine hapjes opgediend. Er waren diverse hoofdgerechten besteld zoals konijn op Limburgse wijze, zuurvlees, schnitzel, hamburger en vleesspiesen.

De gerechten werden geserveerd met salade en frietjes. De tafel stond vol en er was meer dan voldoende . Als toetje kregen wij ook nog een ijshoorntje. Gelukkig hadden we daar een klein beetje plaats voor overgehouden. Oma Evelien heeft genoten van haar verjaardag en alle verrassingen van de dag. Leuk om haar zo te zien genieten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *