Sinterklaassurprise

Minder dan twee weken geleden hadden wij in de klas lootjes moeten trekken voor het Sinterklaasfeest op school. Het is de bedoeling om een surprise te maken voor één van je klasgenootjes. Dit jaar trok ik het briefje met de naam van een meisje erop: Nora. Gelukkig stonden er genoeg cadeautjes op het lijstje om een leuke zelfgemaakte surprise te verzinnen.

In de surprise wordt het echte cadeautje verstopt. Nora wilde graag nagellak of spulletjes voor in haar haren. Samen met mamma maakte ik een kaptafel met spiegel. Natuurlijk werd het meeste werk door mamma gedaan want ik werkte niet netjes genoeg volgens haar. In de kaptafel verstopten we natuurlijk een flesje nagellak en wat haarspeldjes. Vanochtend nam iedereen zijn of haar surprise mee naar school en waren we een uurtje bezig met het uitpakken hiervan.

Er zaten met namen voor de jongens veel voetbalcreaties bij. Ik kreeg een bal met scheidsrechters fluitje en als cadeautje scrabble van chocolade. ’s Avonds vierden we voor de laatste keer Sinterklaas bij ons thuis. We gingen gezellig gourmetten aan het kleine tafeltje.

Toen we eenmaal genoeg hadden konden we niet langer wachten en wilden we de cadeautjes uitpakken. Ik kreeg spullen die ik kon gebruiken bij mijn Raspberry Pi. De Pi is een singleboardcomputertje. Hiermee kan ik onder andere samen met pappa leren programmeren. Ik ben benieuwd, deze week maar eens uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *