Sinterklaas bestaat niet!

De afgelopen weken ben ik erachter gekomen dat Sinterklaas niet bestaat. Enkele kinderen in de klas vertelden mij dat Sinterklaas niet bestaat en dat bracht mij aan het twijfelen. Ik vroeg het aan pappa en mamma en toen vertelden pappa en mamma mij het geheim van Sinterklaas.

Eerst wilde ik het niet helemaal geloven omdat ik bang was dat we dan geen cadeautjes meer zouden krijgen. Gelukkig was het niet zo en vierden we vandaag met onze neefjes Milan en Vince, Sinterklaas in Papendrecht. De middag brachten we door met een wedstrijdje sjoelen. Milan wilde eerst niet mee doen omdat hij het nog nooit had gedaan maar even later wilde hij het toch proberen.

Oma Alderliesten wilde ook mee doen en ze werd uiteindelijk nog de winnares ook! Zo zie je maar dat alle jaren oefening je beter maakt. Toen het buiten donker begon te worden was het tijd om voor Sinterklaas en Zwarte Piet te gaan zingen. Zo zouden ze horen waar ze de zak met cadeautjes moesten brengen.

Natuurlijk maakte ik nu deel uit van het geheim en is het ook mijn taak om de kleine kinderen te laten geloven dat Sinterklaas bestaat. Ik speelde verhaal gewoon mee en trok net zoals Milan en Vince een Pietenpakje aan. Grappig dat ik het nu ook van de andere kant mee maak. Wat moet Keyro de afgelopen jaren een plezier gehad hebben om mij voor de gek te houden. Sinterklaas bracht ook dit jaar weer veel cadeautjes in Papendrecht. We werden uitgebreid verwend. Na het eten was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Morgenavond zou er pas tijd zijn om met mijn cadeautjes te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *