Killer clowns rondom sportpark Wolder

Wederom vond er bij Leonidas- Wolder de jaarlijkse Halloweentocht plaats. Mijn voetbalelftal had zich natuurlijk ook weer ingeschreven. Wie van ons zou zich de stuipen op het lijf laten jagen en wie zou er stalen zenuwen hebben?

We liepen als één van de eerste groepen van de in totaal 25 deelnemende groepen. In de kantine was alles griezelig versierd en we gingen voorafgaande aan de tocht met de hele groep op de foto. Het werd al meteen eng bij het verlaten van de kantine. We werden naar de diepten van de kleedkamers geleid. Er werd overal hard gebonkt, we hoorden schreeuwen en kwamen een paar engerds tegen. Het waren niet alleen de twee kleintjes (Ronac en Fay) die gilden en  trilden van angst.

We liepen haastig door en kwamen gelukkig via de deur van de kleedkamers buiten op het terrein uit. We verlieten Sportpark Wolder in de duisternis en gingen op weg voor de spookachtige tocht. We waren net onderweg toen het wat begon te regenen, bah. We zagen een hele tijd niets en kwamen uit bij een douanier. Wij herkenden hem allemaal als Jordi Wilhelmus, de vader van Thom, uit ons team. Hij deelde ons mede dat we verkeerd gelopen waren en dit het laatste onderdeel was van de griezeltocht, hihi.

Nog geen 10 minuten onderweg en dan al verkeerd lopen, echt iets voor ons elftal! We kwamen op de juiste weg en ontmoetten al snel de enge clown uit de horrorfilm van Stephen King: ”It”. Het is een zogenaamde killerclown die met een rode ballon ronddwaalt. Snel doorlopen dus voor hij ons te pakken zou krijgen. We zouden nog meer rare clowns tegenkomen.

Er was een tentenkamp met duistere, rare figuren die mensen gevangen hielden in kooien. Er was een tijdreiziger  (Davy Stassen) die ons vertelde wat we allemaal tegen zouden komen. We kwamen langs een vreemde begrafenis, lees: “Moord”, vreemde wegwerkers en als laatste stonden we weer bij de douanier.

Hier brachten we nog een bezoekje aan een wel heel vreemd circus. Het bleek helemaal geen circus te zijn maar hier werd van een patiënt, die volledig bij kennis was, door twee artsen of waren het slagers, de lever, hart en nieren verwijderd. Jakkie bah! In de kantine konden we een broodje knakworst krijgen en een drankje. Wij speelden met een groepje buiten terwijl onze ouders binnen met elkaar wat dronken en kletsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *