Booo

Booo het is vandaag weer Halloween. Het is geen Nederlandse traditie maar het wordt de laatste jaren steeds populairder in Nederland. Wij vinden het feest beestachtig eng en leuk! We vierden Halloween dit jaar samen met de familie Dassen.

Mamma en Nancy hadden vanmorgen al een groot deel van het Halloweendiner voorbereid. We wisten totaal niet wat ze verzonnen hadden en welke gerechten er op tafel zou komen. Bij de familie Dassen thuis was het rijk versierd met doodshoofden, afgehakte handen, vleermuizen, grafstenen en nog veel meer.

Het diner wat onze mamma’s hadden bereid was lekker griezelig. Durfden we onze angst op zij te zetten en een hap te nemen? Op de tafel stond pompoensoep, mummie worstjes, mummie pizza’s, spinnen pizza, spaghetti met oogbollen en pudding met torren en spinnen. Ze hadden goed hun best gedaan en hun fantasie overtroffen. De eerste hap was spannend maar het bleek gewoon lekker te zijn, hihi. Na het eten mochten we ons verkleedden en bij een paar buren aan gaan bellen voor “trick or treat”. Natuurlijk werden onze mandjes goed gevuld met snoep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *