Judokamp

Voor het eerst ging ik mee met het georganiseerde judokamp. Ik keek er al maanden naar uit en eindelijk was het dan zo ver. Pappa bracht mij met de auto naar grensdorpje Teuven waar de kampplaats Greenvalley is gelegen. Bij aankomst werden we allemaal verzocht om naar onze slaapkamer te gaan en daar het bed al op te maken en onze spullen neer te zetten.

Onze kamer had zes bedden beschikbaar maar er zouden er maar vier bezet worden. Mijn vriendje Krisztían sliep ook bij mij op de kamer, gezellig! Op zaterdag stond een uitstapje naar Plopsa Land Coo op het programma. Helaas was het weer zo ontzettend slecht dat de tickets voor Plopsa Land Coo ingewisseld mochten worden voor Plopsa Indoor Hasselt. We gingen er met een bus naar toe. De Plopsaparken zijn een thematisch pretpark met attracties in het thema van de Belgische Studio 100.  Je kunt verschillende personages tegenkomen in het overdekte park.

Zo kun je oog in oog komen te staan met Bumba, Kabouter Plop,K3 en Mega Mindy. Ook zijn er attracties die te maken hebben met deze personen. Op zich was het leuk al kan ik me voorstellen dat het voor de oudere kinderen wat saai was. Het is toch echt meer voor kleinere kinderen. In de avond kregen we lekker pasta met gehaktsaus te eten. Na het eten werden we in groepen verdeeld voor een quiz. Erg leuk!

De grote kinderen zouden nog een dropping gaan doen maar daar mochten de jongere kinderen niet aan mee doen, jammer. Op zondagochtend was het weer gelukkig beter en kwam er een mager zonnetje tevoorschijn achter de wolken. Er werden allerlei spelletjes gedaan voordat we weer door onze ouders werden opgehaald. Ik heb het echt heel erg leuk gevonden en genoten van het judokamp. Het eerste wat ik tegen pappa en mamma zei, was dat ik volgend jaar zeker weer mee wil op kamp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *