Wandelen met de doodleclub

Bianca en haar hond Juulke gingen met de doodleclub wandelen op de Sint Pietersberg. Bianca had gevraagd of wij mee wilden lopen en daar hadden wij wel zin in. Het was lekker weer en de wandeling zou niet al te lang zijn omdat Juulke nog te jong is om grote afstanden te lopen.

De groep stond al op ons te wachten en we vertrokken direct toen wij aankwamen. De doodles waren al met zijn alleen in het hondenlosloopgebied aan het rond rennen. Leuk hoor zoveel doodles bij elkaar. Juulke is een echte dondersteen en blijft maar weg rennen en Bianca heeft moeite om haar bij zich te roepen. Haha, net zo eigenwijs en eigengereid als haar baasje. We liepen nog geen kilometer toen we alweer terug keerden naar Chalet Bergrust. Het was lunchtijd en we bestelden een lekker broodje.

Keyro nam brood met kroketten, mamma had iets met geitenkaas en ik nam een broodje gezond. Lekker smullen! Na de lunch speelden wij nog even lekker met Juulke in het losloopgebied. Juulke werd moe en wij gingen allemaal naar huis. Leuk om af en toe eens met onze “leen hond” te spelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *