Leonidas W JO13-1

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur. Ik ben al een paar weken aan het trainen met mijn nieuwe team. Leonidas- W heeft mij dit jaar ingedeeld in de JO-13-1 (D1). Ik zit een elftal waarbij 8 jongens tweedejaars D spelers zijn en de andere 7 zijn uit mijn elftal van vorig jaar.

Helaas zit mijn neefje Dayno, die dit seizoen van VV Daalhof is overgekomen naar Leonidas-W, niet bij mij in het elftal. Patrick en pappa zijn weer de trainers en ook Taco, de vader van Tristan, is als trainer toegevoegd aan ons elftal. Het is een leuk team maar ik moest zoals altijd even wennen aan de onbekende personen.

Een deel is ouder en zit al op de middelbare school en die zijn in de omgang anders dan ik gewend was. Op zich hebben we een goed team met veel potentie. We zijn ingedeeld in de eerste klasse en hopelijk hebben we tegenstanders die van gelijkwaardig niveau zijn. Het zullen wel teams zijn met tweedejaars spelers dus op fysiek gebied zal ik stevig mijn mannetje moeten staan. Werk aan de winkel dus. Op de training pas ik me goed aan dus kom maar op met de wedstrijden. Laat ons maar eens mee doen voor de eerste plaats met een mooie beker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *