Hoogteparcours Valdeludo

We zijn net een beetje bijgekomen van onze vakantie maar gingen vandaag toch alweer op pad. Met Trajekt zouden we een uitstapje maken naar avonturenpark Valdeludo in Echt. We zijn hier een aantal jaren geleden ook eens geweest maar daar kon ik me weinig van herinneren.

Er bleken niet zo heel veel aanmeldingen te zijn en we waren onderhand met net zoveel begeleiders als kinderen. De groep ging met de bus maar mamma reed zelf met de auto. Ik moest vanavond voor het eerst trainen met mijn nieuwe voetbalelftal en wij moesten dus eerder naar huis. Bij Valdeludo kun je lekker ravotten, spetteren en op avontuur gaan.

Er is een water en zandplaats waar je dammen kunt bouwen, je kunt op een vlot varen, lasergamen en de grotere kinderen konden een hoogteparcours doen. Ik ging dat natuurlijk doen en kreeg voorafgaande eerst een instructie. Ronac verveelde zich want hij wilde ook het hoogteparcours maar dat mocht niet omdat hij te klein en niet oud genoeg was.

Uiteindelijk trok hij er samen met Luna op uit. In het verleden speelden ze vaak samen maar het contact is verwaterd sinds ze niet meer bij elkaar in de klas zitten. Ik vond het hoogteparcour super cool en deed het verschillende keren. Sommige kinderen vonden het heel eng en daar moesten we dan soms lange tijd op wachten, pfff.

Tussendoor konden we bij de kiosk gratis onze drinkfles vullen want dit was bij de entreeprijs inbegrepen. We reden rond de klok van 16:00 uur weer richting Maastricht en waren ruim op tijd voor mijn eerste training met de JO-13-1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *