Weer thuis

De vlucht naar Frankfurt verliep vrijwel zonder turbulentie en we landden rond 06:00 uur  op de luchthaven. We moesten helemaal naar een andere vertrekhal en werden vervoerd met een metro van de ene naar de andere terminal. Ook moesten we opnieuw langs de douane.We stonden in een lange rij te wachten toen ineens een marechaussee roepend aankwam met verzoek om plaats te maken. Een paar meter daarachter werd een wild spartelende man gedragen door vier van zijn collega’s. Verbaasd stonden we te kijken naar alles wat er gebeurde. Je vraagt je toch af na al die aanslagen de laatste tijd wat er aan de hand was? Het tumult was al snel over maar de rijen bij de douane schoten niet op en bleven lang.

Al snel werden we door een vliegveld medewerker naar een ander douanepunt geleid en daar hadden we snel de paspoortcontrole achter de rug. Het vliegtuig naar Brussel vertrok redelijk volgens schema en na ongeveer een uur vliegen in een bijna leeg vliegtuig, landden we op vliegveld Zaventem. Ook hier weer de gebruikelijke controles en het ophalen van onze bagage.

Buiten de deuren stonden Bianca en haar hond Juulke al op ons te wachten. Juulke was helemaal door het dolle heen, wat een beest. Na iets meer dan een uur rijden waren we weer thuis in Maastricht. Ushi was blij en ging direct bij Keyro liggen en kwam de eerste tijd niet van zijn schoot af.

Het is duidelijk dat ze ons gemist heeft. ’s Middags pakten we de tassen uit, souvenirs werden netjes op onze kamers gezet, werden de kleren gewassen en een hoop dingen opgeruimd. Wat hebben we opnieuw een prachtige vakantie gehad. Heerlijk eten, vriendelijke mensen, prachtige natuur, mooie stranden en wat een historie. Vietnam is absoluut een aanrader voor iedereen die op een relaxte manier wilt rondreizen. Wij gaan nu lekker nagenieten van alles wat we de afgelopen drie-en-een-halve week hebben beleefd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *