Rural Scene Hotel

Keyro voelde zich vandaag beroerd en had hoge koorts. Gelukkig zouden we de komende dagen in Hoi An blijven en konden we het rustig aan doen. Samen met pappa en mamma ging ik ontbijten. Ik nam cornflakes maar kreeg er geen melk maar yoghurt bij. Smaakte ook best goed. De dag werd het relaxen. Filmpje kijken, wat spelletjes op de tablet en zwemmen in het zwembad.

Keyro lag alleen maar op bed en er kwam niets uit. Mamma verplichtte hem af en toe om iets te drinken maar ook dat ging met veel moeite. De meisjes achter de receptie maakten zich meer zorgen dan pappa en mamma en vroegen iedere keer hoe het met Keyro ging en of ze een dokter moesten bellen. In de avond hadden we het diner bij het hotWel. Keyro kwam ook even naar beneden maar at maar weinig van zijn Pho Bo. Vooral de Cau Lao en de Quang noedels waren lekker, yummie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *