Op weg naar Bangkok

Onze zomervakantie begint dit jaar de eerste paar dagen in Bangkok (Thailand) en daarna vliegen we door naar Vietnam. Edie bracht ons naar het internationaal vliegveld van Brussel. We hadden een kleine omweg via het dorp Zaventem maar uiteindelijk arriveerden we ruim op tijd bij het vliegveld. Ronac en ik kregen de opdracht om zelf de weg te vinden op het vliegveld en op tijd bij het vliegtuig te zijn.

We vonden onze vlucht op één van de schermen en gingen naar de incheckbalie waar we onze boardingpassen kregen en onze backpacks achter lieten. Vervolgens konden we naar de douane en security controle. Mijn e-reader was ergens in de rugzak verdwenen en deze was niet te vinden. Blijkbaar zat hij wel in de rugzak want op de scanningsapparatuur was hij wel zichtbaar. De meneer bij de controle kon hem ook niet vinden en er werd een collega bij geroepen. Hij toverde hem wel redelijk snel tevoorschijn. We konden allemaal wel lachen om onze “Bermuda driehoek” rugzak.

Na de controles hadden we voldoende tijd om nog iets te gaan eten. We konden kiezen en uiteindelijk eindigden we, niet zo verrassend, bij de Burger King. We vonden gemakkelijk de juiste gate en moesten daar nog een tijdje wachten. Wij waren verdiept in onze spelletjes op de tablet dat we niet hoorden dat onze gate was veranderd. Gelukkig hadden pappa en mamma gehoord dat het werd omgeroepen. De nieuwe gate lag direct ernaast dus we hoefden niet ver te lopen.

Met een vliegtuig van Lufthansa vlogen we naar Frankfurt om daar over te stappen en door te vliegen naar de Thaise hoofdstad: Bangkok. Tijdens het overstappen verliep alles rustig en hadden we voldoende tijd. In het vliegtuig wisselde pappa van plaats met een andere passagier zodat wij bij elkaar in de buurt konden zitten gedurende de vliegreis. De vliegreis met Thai Airways was comfortabel en verliep vrij vlot. We speelden spelletjes en keken een film op de interactieve schermpjes. Omdat we de nacht in gingen moesten we ook slapen in het vliegtuig en dat was wat moeilijker. We bleven draaien en woelen maar vielen uiteindelijk allebei bovenop mamma in slaap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *