Guns ’n Roses

Vandaag was het dan zo ver. Na lang wachten kreeg ik eindelijk mijn verjaardagscadeau. Voor het eerst in mijn leven ging ik naar een echt rockconcert en wel van de wereldberoemde band Guns ’n Roses.

We reden ’s middags al op tijd weg uit Maastricht naar Nijmegen, want het concert vond plaats op het Goffert Park.  Roger en Roy gingen ook met ons mee want zij zijn ook fan van Gun’s n Roses. Onderweg luisterden we uiteraard al naar al mijn favoriete nummers.

Aangekomen was het super druk, we parkeerden op een industrieterrein en moesten nog een kwartiertje lopen naar het Goffertpark, overal liepen fans richting het park, zo druk had ik het nog nooit ergens gezien.

Eerst werden we goed gecontroleerd, we moesten ons kaartje laten zien en werden ook gefouilleerd. We waren ruim op tijd binnen zodat er nog tijd was om een t-shirt te kopen (ook pappa moest er een kopen) en wat te drinken.

We aten eerst een lekkere wrap en zochten daarna een paatsje ergens op het midden van het terrein waar ik iets zou kunnen zien.ber Rain

Plotseling hoorde ik een gitaar. En ja hoor,  precies op tijd kwamen ze het podium op. Het eerste nummer was “Welcome to the jungle”, meteen al een nummer dat ik kende! Echt heel sjiek om dit een keer live te zien.

Ik mocht een paar keer bij pappa op de schouders, die zich bijna een breuk aan mij tilde want ik ben niet meer de lichtste. Zo kon ik wel alles heel goed zijn, wat een spektakel.

Bijna alle bekende nummers werden gespeeld. Zo hoorde ik o.a. Sweet Child O’ Mine, You could be mine en natuurlijk ook November Rain.

Tegen middernacht werd het concert met vuurwerk en Paradise City afgesloten. We hadden nog muntjes dus at ik nog een lekker broodje kebab, met extra vlees want ik moest nog groeien zei de verkoopster.

Voordat we Nijmegen uit waren moesten we eerst nog zeker een uur in de file staan. Toen pappa ons thuis afzette was ik al  een tijdje in slaap gevallen. Het was een super sjiek concert en een geweldig verjaardagscadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *