Met champagne in het zwembad

Tot nu toe hebben wij een goede voorzomer met hoge temperaturen. Bij onze achterburen en vrienden familie van Zuijlen was het zwembad weer opgezet. Terwijl onze mamma’s op een zomermarkt in Borgharen stonden met de Tupperwarekraam, zochten wij verkoeling in het zwembad. We hadden allerlei opblaasbaar speelgoed in het zwembad en brachten er uren in door. Toen mamma en Miranda terug waren ontstond spontaan het idee om samen te barbecueën.

Vlees werd uitgehaald, sausjes en salades gemaakt en al snel lag het eerste vlees op de barbecue. We hadden flink honger gekregen en aten vlug en veel. Na het eten zochten we opnieuw het zwembad op. Het werd langzaam donker maar met een paar lampen was  het nog goed toeven in het zwembad. Rond 22:00 uur kregen we dorst en haalde Keyro zijn FC Barcelona (kinder)champagne  (gekregen van Quincy voor zijn verjaardag). We namen glazen mee en maakten de fles zelf open. De kurk vloog over de schutting van de buren en we hadden de grootste lol. Onder genot van een glaasje champagne bleven we nog een tijdje in het zwembad tot we gerimpelde handen en voeten hadden. Leuk zo’n zwoele zomeravond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *