Afscheid JO-11-1

Het voetbalseizoen zit er alweer op. Onze trainers (Patrick en pappa) hadden een gezellige avond bij café de Pepel georganiseerd. Pappa’s, mamma’s, broertjes, zusjes etc. waren ook aanwezig. De trainers hadden voor alle spelers iets meegebracht. Patrick vertelde bij iedere speler wat voetballende kenmerken voordat we de oorkonde en medaille in ontvangst mochten nemen.

Monique, de moeder van Thijmen en Richard, de vader van Daimy werden ook nog even in het zonnetje gezet. Monique voor het bakken van cake of muffins bij iedere overwinning en Richard voor het helpen en coachen bij de wedstrijden.

Er werd gezellig wat gedronken en later op de avond werden er frietjes en snacks bezorgd. Terwijl onze pappa’s en mamma’s met elkaar kletsten zochten wij buiten met onze telefoons naar Pokémons. Vanaf 21:00 uur keken wij naar de oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Ivoorkust. De wedstrijd werd gewonnen door Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *