Vet cool verjaardagscadeau!

Al een paar weken probeerde ik er achter te komen wat ik voor mijn verjaardag zou krijgen. Eindelijk was het zover en was ik jarig. Vandaag werd ik alweer 11 jaar oud.

Ik moest mij eerst wassen en aankleden en mocht daarna pas naar beneden. Op de televisie was een korte presentatie te zien met foto’s van 0 tot 11 jaar. Ook werd er een hint gegeven voor mijn cadeau. Ik moest een nummer noemen en toen verscheen mijn cadeau: een Pokémon trui, leuk maar waarom nu kleding?!

De presentatie ging door en ineens begon er een nummer van Guns ’n Roses te spelen. Het is mijn favoriete hardrockband en ik luister veel naar hun muziek. En toen verscheen er ineens  de vraag of ik op 12 juli naar hun concert wil? Ja, natuurlijk wil ik dat! En wat blijkt? Pappa heeft tickets gekocht voor het concert in het GoffertPark Nijmegen. Wow, wat ontzettend cool!

Ik was al jaloers op Martha die de “Not in a life time tour” al eerder dit jaar in Colombia had gezien en op Roger die tickets had voor het concert in Nederland. En nu mag ik er zelf ook naar toe! Ik ben er heel erg blij mee. Nog 35 dagen wachten voor ik naar mijn allereerste concert zal gaan. Ik heb er nu al zin in. Guns ’n Roses rules!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *