Boudewijn Senden toernooi met JO11-1 en JO13-2

Het werd een heel voetbalweekend voor ons allemaal. Bij onze club Leonidas-Wolder was het hele weekend toernooi. Mamma begon vrijdagavond al als vrijwilliger EHBO en bonnenverkoop, op zaterdag moest ik voetballen en pappa was er als trainer bij. Op zondag was pappa vrijwilliger en werd ik om 9.00 uur door mamma mijn bed uit getrommeld om mee te doen bij de JO13-2.

Blijkbaar waren er spelers niet op komen dagen en hadden ze te weinig spelers. Mamma stond beide dagen ook nog met de Tupperwarekraam op het terrein en ze werd beide dagen ook nog opgeroepen als EHBO-er bij twee ongelukjes buiten en op het veld. Zaterdag speelden we niet met ons volledige elftal. Voor het toernooi werd 7 x 7 gespeeld en ons team was daarom opgedeeld in twee teams.

We hadden dus team JO11-1a en JO11-1b. De trainers hadden een eerlijke verdeling gemaakt zodat beide teams ongeveer even sterk zouden zijn. Het team waar ik in speelde begon goed en wist een aantal wedstrijden te winnen. Bij de kruisfinales begon de vermoeidheid wat mee te spelen. We hadden namelijk geen wissels en moesten continu in hoog tempo voetballen.

Ik speelde zelfs een paar wedstrijden in de verdediging en dat ging verrassend goed. Tijdens de wedstrijd tegen V.V. Daalhof ontstond er ruzie en werd er zelfs geslagen. We waren allemaal een beetje verbaasd, onder de indruk en lichtjes aangeslagen dat zoiets op het veld gebeurde. We wisten met ons team uiteindelijk de vierde plaats te veroveren en het andere team behaalde de vijfde plaats.

Boudewijn Senden deed zelf de uitreiking.

Op zondag voetbalde ik samen met Daimy en Jesper mee met de JO13-2. Helaas waren we met dit team niet zo succesvol. De sfeer is ook anders dan in ons team. Nadat de wedstrijden gespeeld waren, was ook iedereen (op Danique na) meteen weg. Samen met Danique, Daimy en Jesper stond ik bij de uitreiking. Bij de JO13 zijn er geen medailles meer voor iedereen en zijn er alleen bekers voor de nummers 1 tot en met 3. Al met al was het een leuk en vooral sportief weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *