Puppy Love

Bianca, de vriendin van mamma krijgt binnenkort een Australian Labradoodle puppy. Samen met Bianca en mamma mocht ik mee naar de Didgeri doodle fokker in Vijlen. Het was een stukje rijden en aardig warm in de auto. Bij de fokker bleken twee nestjes te zijn. Het eerste nestje was pas drie weken oud en het nestje waar Bianca haar puppy van zo krijgen was al acht weken oud.

We liepen door naar buiten waar we begroet werden door zes puppy’s. De labradoodle staat bekend als een vrolijke en energieke hond. Ze zijn zachtaardig en sociaal. Iedere puppy had zijn eigen kleur bandje om zodat ze makkelijk te herkennen zijn.

Juliette droeg een roze bandje maar ging lekker haar eigen gang en liet zich niet veel zien. Ik was gek van de lichte puppy Pip en een donker bruine dikkerd, Billy genaamd. Natuurlijk riep ik al heel snel tegen mamma dat ik ook een puppy wilde. Het was leuk om te zien dat Juliette (ook wel Juulke) nu al een eigen karakter heeft ontwikkeld en veel overeenkomsten vertoont met haar toekomstige baasje Bianca.

Na ongeveer een uur was het weer tijd om de hondjes alleen te laten en ze te laten slapen. Nog één week wachten en dan mag Bianca Juliette mee naar huis nemen. Natuurlijk zullen we dan wat vaker op bezoek gaan om lekker met Juliette te spelen. In de avond mocht ik een tijdje alleen blijven tot pappa en Keyro terug waren van het voetballen.

Mamma ging namelijk met Nancy en Bianca een hapje eten en naar de rollerdisco. Ik vraag me af of ze überhaupt nog kunnen rolschaatsen. Volgens mij is het langer dan 30 jaar geleden dat ze het gedaan hebben. Stiekem zou ik wel eens om het hoekje willen kijken. Het zal er vast hilarisch uitzien.

2 antwoorden op “Puppy Love”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *