Hondenkusjes

Sinds kort hebben Roy en Esther, de vrienden van pappa en mamma, een nieuw hondje erbij. Dizzy hun eerste borderterriër heeft er een broertje bij gekregen. Cooper is hun tweede borderterriër. Het is een ruigharig niet al te groot ras. Hun karakter is vriendelijk , geduldig maar soms ook koppig. De hond werd vroeger gefokt op de grens tussen Schotland en Engeland voor de vossenjacht. Wij brachten vandaag een bezoekje aan puppy Cooper.

Eenmaal binnen werden Keyro en ik besnuffeld en besprongen door Dizzy en Cooper samen. Het feestje ging een lange tijd door en Cooper wist mij zelfs op de grond te werken en overal waar hij kon te likken. Het was een echte kusjesdood maar dan gekust door een hond, hihi. Ik was helemaal weg van Cooper en bleef met hem spelen. Ik mocht ze van Esther zelfs hun eten geven en tussendoor wat hondensnoepjes. Ik vind het maar wat leuk die hondjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *