De Valkenier

In de tweede week van de voorjaarsvakantie deden we nog wat leuke dingen. Zo gingen we naar de bioscoop en zagen de film “Boss Baby” een grappige film vol met humor. Ook gingen we met Trajekt naar pretpark de Valkenier in Valkenburg. Het is het oudste familiepark van Nederland en er zijn ongeveer 25 attracties zowel binnen als buiten.

Niet alle attracties waren toegankelijk voor iedereen. Sommige waren onder begeleiding, sommigen vanaf een bepaalde leeftijd en anderen waren afhankelijk van de lengte. We amuseerden ons prima en het was totaal niet druk. We konden rondje na rondje blijven zitten in de achtbaan, het spookhuis etc. Tussendoor werd er met zijn allen gegeten en gedronken. Het bleef nagenoeg de hele dag droog en iedereen had een super leuke tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *