Opgezwollen gezicht

Sinds afgelopen zondag heb ik een raar en gezwollen gezicht aan de linker zijde. Het werd alleen maar erger en vandaag begon mijn oog ook aardig dicht te zitten. Het vreemde is dat ik verder totaal geen klachten heb. Ik voel mij goed, heb geen koorts en geen uitval van reflexen of zenuwen.

Voor de zekerheid maakte mamma toch maar een afspraak bij de huisarts. Onze eigen huisarts was er niet en we kregen een vervangster. Zij keek mij helemaal na maar kon ook geen conclusie trekken. Er werd een collega ter observatie bijgehaald en extra gecontroleerd op de bof maar ook dit kon niet worden vastgesteld.

Omdat er geen noodzaak was kreeg ik geen antibiotica en ging ik met mamma terug naar huis. Bij uitvalverschijnselen of nieuwe klachten moesten we direct de huisarts of huisartsenpost raadplegen. Gelukkig werd de zwelling na enkele dagen weer minder en hield ik er niets aan over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *