Zoek het paasei

We vierden het paasweekend dit jaar thuis. We begonnen de dag met een uitgebreid paasontbijt. Er waren heel veel lekkere dingen. Zo hadden we verse jus d’ Orange, vers gebakken paasbrood, harde broodjes en veel lekker beleg.

Ons vriendinnetje Quincy stond al vroeg aan de deur want zij verveelde zich. We speelden binnen want buiten was het koud en nat. Toen het even droog was verstopte mamma de gekleurde paaseieren in de achtertuin zodat wij ze met zijn drieën konden zoeken. We treuzelden lang en toen begon het net weer te regenen. Toch kon dat de pret niet drukken en zochten we de eieren. Er waren er een paar heel goed verstopt en het duurde heel even voordat we ze allemaal in het mandje hadden liggen.

Na het zoeken naar de paaseieren gingen wij sjoelen. Een leuk oud Hollands spel. We verdeelden ons in teams en speelden tegen elkaar. Tussendoor werd er van teams geruild. Ik voelde mij niet helemaal lekker en verruilde de sjoelbak voor de bank. Pappa moest goed in de gaten gehouden worden want die wilde nog wel eens foetelen. En wonder boven wonder maakte hij en Quincy geen ruzie toen ze samen in één team zaten. Ze wisten zelfs het potje te winnen. In de avond gingen wij gourmetten. Iets wast ik normaal heel erg lekker vindt maar nu niet naar binnen kon krijgen. Waarschijnlijk heb ik een klein virusje onder leden. Nu maar hopen dat het morgen weer over is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *