Zaalvoetbaltoernooi

Mamma vertrok vanmorgen al vroeg naar de Braderie in Daalhof waar zij samen met Miranda bij de Tupperwarekraam zou staan. Het was prachtig mooi weer maar ik had een zaalvoetbaltoernooi in de Sporthal van Daalhof. Met een aantal kinderen uit het team hadden wij ons ingeschreven.

Het was nog even paniek en stressen van te voren want ik bleek geen zaalvoetbalschoenen meer te hebben. Gelukkig was de Bristol open op zondag en hadden ze nog een paar schoenen in mijn maat. We waren nog ruim op tijd. We moesten als eerste aan de bak.


Feyenoord verloor de wedstrijd tegen Excelsior, nog geen kampioen dus, grrr…

We speelden tegen merendeel echte zaalvoetbalteams. De eerste wedstrijd werd verloren maar daarna kwamen we er goed in. We wonnen in totaal vier wedstrijden, speelden er 1 gelijk en verloren er eentje. Uiteindelijk werden we op doelsaldo vierde van de acht teams. Toch geen slechte prestatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *