Picknick in de achtertuin

Op dit moment is het in Nederland mooi weer. De T-shirts en korte broeken konden weer van zolder gehaald worden. Tussen de middag besloten wij spontaan om een picknick te houden in onze achtertuin. Veel leuker dan het standaard eten aan de eetkamertafel.

We legden tuinkussens op de grond neer en mamma maakte in de keuken al het een en ander klaar. Het werd wel lunchen met een handicap. We werden continu lastig gevallen door Ushi die dacht dat zij ook wel mee mocht lunchen.

Ze wilde de hele tijd de vleeswaren pikken en wij moesten continu alert zijn zodat ze er niet aan kwam. Uiteindelijk lukte het haar toch om in een onoplettend moment, een stuk vlees te bemachtigen. Echter was dat nog niet genoeg voor mevrouw Ushi en begon ze opnieuw te bedelen. Melk is ook favoriet bij haar en nu zat ze likkebaardend te kijken naar ons bekertje melk. Helaas ging dat feestje voor haar niet door en moest ze gewoon water uit de vijver drinken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *