Shoppen en terrasje

Op de fiets gingen we naar het centrum van Maastricht. Ik moest nieuw spijkerbroeken hebben en we gingen eerst even naar de WE. Ik paste een en andere en na een half uur liepen we de winkel uit met een nieuwe garderobe door mijzelf uitgezocht. We hadden afgesproken met Bianca, Martha, Andreas en Eva Maria.

Zij zaten al bij café van Bommel voor de lunch en wij gingen daar ook naar toe. De moeder van Martha bleek uit Colombia over te zijn en was er ook gezellig bij. Er werd op de menukaart gekeken en besteld. Ik had een broodje pikante hotdog. Het bleek een plat brood te zijn met heerlijke merquezworstjes. Na de lunch besloten de vrouwen nog wat te gaan shoppen en mochten wij samen met pappa en Andreas op het terras gaan zitten.

Wij liepen nog wat heen en weer met de telefoons om Pokémons te vangen. De vrouwen voegden zich na een uur shoppen ook weer bij ons op het terras van de Kesselskade. Het was heerlijk in het zonnetje en het werd vrij laat. Op de terugweg naar huis werden bij de frituur frietjes gehaald zodat er niet meer gekookt hoefde te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *