Familiedag Budoclub

Eén keer per jaar wordt er door de Budoclub Daalhof een familiedag gehouden. Wij werden om 16:00 uur verwacht bij kinderboerderij Daalhoeve. Er was ontvangst met koffie/thee, limonade en verschillende soorten cake.

We werden in groepen verdeeld en gingen een speurtocht doen in de buurt. Wij zaten in de eerste groep en konden direct van start. Het was gelukkig droog maar onderweg kwamen we wel wat natte en modderige stukken tegen. We moesten verschillende vragen beantwoorden tijdens de speurtocht.

Het schrijven ging soms lastig en we moesten op elkaars rug schrijven. Bij mij ging het niet zo snel en in het begin bleef ik wat achter. Uiteindelijk haalde ik de groep weer in en liepen we gezamenlijk.

Na de speurtocht was het wachten tot het koud en warm buffet gereed was en alle groepen binnen waren. Het buffet was heel erg uitgebreid en voor de kinderen waren er ook nog broodjes knakworst. Overal was aan gedacht. Echt super georganiseerd door het comité.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *