Discozwemmen

Het was weliswaar een paar weken na mijn verjaardag maar vandaag had ik eindelijk mijn verjaardagsfeestje. Ik had Liam, Floris, Krisztián Fay en Pepijn uitgenodigd. Iedereen was om 18:00 uur present behalve Pepijn. We bleven wachtten maar besloten na een kwartier om toch maar met de cadeautjes te beginnen. Ik kreeg nieuwe Lego, een snorkel en allerlei dingen van Star Wars.

Mamma probeerde nog te bellen naar de moeder van Pepijn maar kreeg niemand te pakken. We reden zelfs nog langs zijn huis op weg naar het zwembad. De televisie stond aan de poort open maar niemand reageerde op de bel of het kloppen op het raam. Helaas voor Pepijn. Wij konden eerst in de binnenspeeltuin spelen en kregen na ongeveer drie kwartier onze frietjes met snack.

Voor Krisztián werd er een tosti gemaakt want hij eet geen frietjes. Om 20:00 uur mochten we het zwembad in. De muziek stond goed hard, de discolampen draaiden en in het water lagen allerlei dingen om mee te spelen. Er zaten veel grote kinderen op de octopus en voor ons kleintjes was het lastig om er op te komen. Fay en ik werkten voornamelijk samen en hielpen elkaar.

Echt superleuk dat mijn vriendinnetje, die ik alleen op het voetbalveld zie als Keyro een wedstrijd heeft, er op mijn feestje bij wilde zijn! Het was om 21:30 uur gedaan met de disco en toen moesten we ons aankleden. We kregen nog een ijsje en iedereen werd thuis gebracht. Ik ging naar bed en pappa bracht mamma naar Bianca. Zij gaan een paar dagen op wintersport naar Oostenrijk en wij mannen hebben dus het rijk voor ons alleen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *