Prof 2 daagse

Ook in deze vakantie werd er door BeNeSoccer een training georganiseerd. Het vond deze keer plaats op Sportpark West bij RKVVL/Polaris. Samen met onder andere Dayno, Lars en Nick had ik mij ingeschreven om weer 2 dagen te trainen als een echte prof voetballer. De meeste trainers hadden we al vaker gezien. Onze trainer was streng maar af en toe wel in voor een grapje en een dolletje. Dat laatste moet natuurlijk ook kunnen tijdens de training.

We kregen allerlei training in coördinatie, passeerbewegingen, wendbaarheid en een stukje techniek. Tussen de middag kregen we een lunch aangeboden en werden de nodige koolhydraten weer aangevuld. Op vrijdag kwam oma Evelien samen met Ronac en Senna een tijdje kijken naar de training. Mamma was ook nog eerder vertrokken van haar werk maar kwam te laat voor de training. Wel zag ze hoe wij ons diploma weer officieel overhandigd kregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *