Hieperdepiep Ronac 7 jaar!

Van opwinding was ik vanmorgen op tijd wakker want vandaag vierde ik mijn 7e verjaardag. Ik maakte iedereen wakker want ik wilde graag mijn cadeautje hebben. Ik had Lego Lord of the Rings gevraagd maar kreeg iets anders. Ik pakte mijn cadeau uit en wat bleek… ik kreeg mijn eigen tablet!

Wow, dit had ik niet verwacht maar wat ben ik daar blij mee. Natuurlijk moeten er nog spellen opgezet worden maar dat zou pappa wel voor mij regelen. Met oma Evelien ging ik zelf naar de winkel om mijn cadeautje uit te zoeken. In de avond bleef oma Evelien bij ons mee eten.

Ik mocht kiezen wat ik wilde eten en het waren broodjes met shoarma geworden. Heerlijk vind ik dat. Natuurlijk mocht ik wat langer opblijven en hadden we chipjes en frisdrank om het feestje compleet te maken. Mijn kinderfeestje is pas over twee weken want het zwembad had niet eerder plaats voor een zwemfeestje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *