Smulfestijn

Bij de woensdagmiddagclub van Trajekt werd er een smulfestijn gehouden. We gingen koekjes bakken, pannenkoeken versieren en er werden cup cakes versierd. Ik startte in het groepje dat begon met het versieren van een cup cake. We deden dit met allerlei kleuren rolfondant.

De fondant gebruik je voor decoratie en je kunt figuurtjes van boetseren. Na de cup cakes mochten wij naar de tafel voor het versieren van de pannenkoeken. Ik maakte er een klein beetje een gezonde pannenkoek van en versierde hem niet alleen met stroop, slagroom of snoep.

Ik deed er ook banaan en mandarijn op. Het leuke was dat we de pannenkoek direct mochten op eten. Ondertussen was het deeg voor de zandkoekjes ook klaar en konden we het uitrollen en de koekjes uitsteken. Ze hoefden nog geen tien minuten in de oven en daarna konden we ze meteen op knabbelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *