Zaalcompetitie

Pappa en Oscar zijn vanmorgen vroeg vertrokken op wintersport naar Fiss. Wij zijn komende dagen dus met mamma alleen thuis. Mamma moest vandaag ook mee naar de zaalvoetbalwedstrijd in Gulpen. Vanwege sneeuw en ijzel aan het begin van het jaar waren er verschillende wedstrijden van de zaalcompetitie waar wij aan deelnamen verzet. We moesten nog drie wedstrijden spelen.

Pappa had voor vandaag een vervangende trainer geregeld. Gelukkig kon Richard, de vader van Daimy ons coachen nu pappa er niet was. Richard had een hulptrainer nodig en Ronac bleek daar zeer geschikt voor te zijn. Hij hielp Richard langs de kant van de lijn met het tactiekbord en de ballen.

Het voetballen in de zaal is toch wel heel erg anders dan op het veld. De eerste wedstrijd werd flink verloren maar de tweede wedstrijd liep het al een stuk beter. De wedstrijd werd met een 5-4 eindstand net verloren. De laatste wedstrijd wonnen we ruim. Helaas hebben we dus in totaal vier wedstrijden verloren en er maar eentje weten te winnen. Geen finale plaats voor ons. Ach ja, het is in ieder geval goed om dit ook eens een keer gedaan te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *