Modeshow op de markt

Op verzoek van José’s vermaakatelier liep mamma vandaag mee in de carnavalsmodeshow op de Markt in Maastricht. De woensdagochtend markt stond geheel in teken van carnaval. Er werd door een accordeonist carnavalsliedjes gespeeld, er werd een groentekrans gemaakt, er werd carnavalssoep geserveerd, een modeshow met carnavalspekskes georganiseerd en ook de Stadsprins zou een bezoekje brengen aan de markt.

In eerste instantie zouden Keyro en ik ook meelopen in de modeshow met ons nieuwe pekske maar helaas had José het niet op tijd afgekregen. Mamma liep wel mee in haar pekske van vorig jaar en Bianca met haar pekske van een paar jaar geleden. Er werden veel foto’s gemaakt en een stukje gefilmd door L1 TV Limburg. In de avond zaten we allemaal klaar om mamma en Bianca te zien maar in een seconde waren ze al voorbij. Jammer voor hun maar het is vast en zeker een goede reclame voor José’s Vermaakatelier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *