Hoegen Hoeglöstegheid Prins Jérôme I

Het is nog vier weken tot vastelaovend weer los gaat barsten. Tijd om d’n groete onbekinde, de nieuwe stadsprins bekend te maken. Op de Markt werd de grote onbekende door de Tempeleers gedemaskeerd. Wij wisten dat we naar de stad zouden gaan maar waren te druk bezig met het zoeken van Pokémons.

We kwamen om 14:30 uur pas thuis aan en moesten toen nog naar de stad vertrekken. Omdat wij te langzaam liepen, waren we te laat in de stad en op de Markt om de optocht en de bekendmaking te zien. We kwamen net de Markt oplopen toen we de nieuwe Hoegen Hoeglöstegheid al op het podium zagen rondspringen. De gelukkige persoon van dit jaar was Jérôme Slakhorst. Hij zou ons in 2017 voorgaan in de Vastelaovend en de dagen die hier aan voorafgaan.

We stonden een tijdje te kijken en troffen ook Ryan en Liam nog. Ons vriendinnetje Quincy was met ons meegekomen de stad in. We waren echter allemaal baldadig en ons gedrag was vrij abnormaal. Uiteindelijk draaide het uit op huilen en werd er door pappa en mamma besloten om naar huis te gaan en geen drankje meer te drinken. Eenmaal thuis waren we weer gekalmeerd en speelden we erg lief met zijn drietjes. Quincy mocht nog bij ons blijven eten en vond één van mijn favoriete gerechten, Dhalcurry, ook erg lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *