Spelletjesmiddag

De woensdagmiddagclub is nog niet begonnen en het was slecht weer vandaag. We verveelden ons een beetje en wisten niet goed wat we wilden doen. Mamma bedacht een ouderwetse spelletjesmiddag. We zochten alle drie een spel uit en zouden deze allemaal spelen.

We begonnen met het spel “Huisje Boompje Beestje”, een makkelijke variant op het bekende ” Mens erger je niet” spel. Uiteindelijk won ik het eerste spel en werd Keyro de grote verliezer. Het tweede spel dat we speelden was “Pim Pam Pet”. Het spel werd overtuigend gewonnen door mijn grote broer Keyro en ook bij het laatste spel “Wie Is het” wist hij de overwinning te pakken. Zo zie je dat je ook zonder computer of tablet een leuke spelletjesmiddag kunt hebben, gezellig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *