Home Alone

Voor het eerst mochten we vanavond samen thuis blijven. Het was voor pappa en mamma een test om te zien of we het zouden kunnen. Pappa en mamma hadden in Vroenhoven het Nieuwjaars treffen van het veteranen voetbalelftal. Ze vertrokken rond de klok van 20:00 uur samen met Corné en Miranda. Wij mochten er een gezellig avondje van maken.

We hadden chips en frisdrank gekregen en mochten op de computer en tablet doen wat we wilden. We hadden instructie om rond 22:00 uur naar bed te gaan. Af en toe moesten we de telefoon te checken op berichtjes van hun. Wij vonden het wel leuk en merkten er weinig van dat zij niet thuis waren.

Pappa belde tussendoor een keertje omdat het Wi-Fi bereik op de locatie in Vroenhoven slecht was. We lagen net in bed (23:30 uur) toen pappa en mamma weer thuis kwamen. Natuurlijk hadden we geen goede smoes verzonnen voor het feit dat we later in bed lagen. Maar voor één keer was het niet zo’n probleem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *