Overblijven met de skiklas

Alweer een nieuwe dag op de skipiste. Mijn skiklasje ging zo rap vooruit dat ik van skileraar Stefan de instructie had gekregen om vandaag skistokken mee te nemen. We zouden vandaag gaan oefenen met meer snelheid te gaan maken en minder in de V- stand te skiën. Ik ging echt super, joehoe! Tussen de middag mocht ik een keer overblijven en ging ik gezamenlijk eten met mijn skileraar en de kindjes uit mijn skiklas.

Mijn skileraar Stefan.

Bij het Nova Stoba restaurant is beneden een speciale ruimte ingericht voor de skiklassen. Pappa, mamma en Keyro aten bij het restaurant van Bella Nova en zaten dus heel ergens anders. De middag ging lekker en na de les maakte ik nog samen met pappa en Keyro een afdaling van de rode piste. Bij het dalstation werd er nog even geaprès-skied of te wel een drankje gedronken.


Nog even après-skiën.

Het was binnen veel te druk om te staan en daarom bleven we buiten maar hier was helaas geen muziek te horen, jammer. In de avond hadden de ouders geen zin om te koken en werd er bij de lokale pizzeria, telefonisch, een aantal pizza’s besteld. De bezorger belde een paar keer om te verifiëren waar hij moest zijn. Uiteindelijk werden de pizza’s bezorgd en konden we aan tafel.

Er was één pizza bij die we niet besteld hadden maar die zou ook wel opkomen. Het was in ieder geval erg lekker en ik probeerde van iedere pizza een stuk te eten. Zoals iedere avond was het rond 21.00 uur weer bedtijd. Mijn broer Keyro slaapt sinds gisteren bij mij in bed. Hij werd iedere ochtend vroeg wakker gemaakt door Allek en Danil en daar had hij genoeg van. Ik vind het wel gezellig zo met zijn tweetjes in één bed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *