Super snel

Het was opnieuw een zonnige dag. Wat het weer betreft mogen we eigenlijk niet klagen. Het is totaal niet koud. Vandaag maakte ik met mijn skiklasje weer verschillende afdalingen van de verschillende blauwe pistes. Ook kwamen we vandaag in het gebied van Bella Nova waar pappa en mamma vaker tussendoor een drankje gaan drinken. Tijdens onze lunch bij Nova Stoba nam ik een heerlijk zoet gebakje. Mamma, pappa en Keyro bestelden de echte klassieke Wiener Schnitzel.

Ik begin het skiën steeds leuker te vinden.

Na de lunchpauze gingen wij zelfs met onze skiklas van de rode piste af. Ik merkte dat het een stukje steiler was dan de blauwe piste maar het ging toch best goed. Na mijn les maakte ik een afdaling met mamma. Ik was veel sneller dan haar en stond al beneden te wachten toen zij nog moest komen. Voor mamma is het met de drukte op de pistes veel moeilijker skiën. Ik ben snel, laag bij de grond, heb geen angst en glip overal makkelijk tussendoor.

Ik vond het maar wat leuk om haar te plagen met het feit dat ik sneller beneden was dan haar. Het werd een rustige avond. Allek lag al op tijd in zijn bed omdat hij hoofdpijn had na een val op de piste en wij mochten niet te veel lawaai maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *